11 oktober 2010

Ännu en vanlig måndag!


På måndagarna är jag alltid värkbruten, efter helgen för att hålla lagom takt och hinna så mycket som möjligt får jag alltid ont, så det är skönt med måndag och ordningen lugnar ner sig.

Mitt hår som hempermanetade sig av en konstig anledning i fredags blev klippt igår av dottern, men hur mycket hon än tog ser det alldeles förfärligt ut. Kanske inte förfärligt, men jag vill inte se så gammal ut som jag tycker jag ser ut. Menmen, det raknar och växer ut igen.

Kattungarna som nu är 4 veckor är bara för söta, idag skall de få välling för att försöka lära sig lapa lite. Kattlådan är framsatt så nu skall de bara lära sig gå där med.

PaperMaze har ju släppt nya stämplar så jag visar idag ett kort jag gjort med 2 av stämplarna.

1 kommentar:

  1. Vad KUL att se dig tillbaka Netha!! Superskoj!!
    Hörrdu det här med håret, finns det inte några bra stylingprodukter och "dämpa ned" permanenten lite? Typ nåt vax, gele eller så? Jag har ju permanentat håret 2 ggr i mitt liv, innan jag blev självlockig, och då grät jag av förtvivlan, innan jag fick veta att man faktiskt kan "dra ut" burret också och styla om det, så det inte behöver bli superburrigt. Jag trodde det skulle försvinna då... Kram Milla

    SvaraRadera