28 april 2010

En ny dag och ett nytt år!

Tänk, nu är jag ett år äldre, men jag känner mig ju yngre.........eller? Äsch, skit samma, jag är som jag är även om jag är 90, så det så.

Uppe på gården händer det grejor, nu har vi 3 katter, jag som sagt att jag inte gillar katter. Hm..man skall aldrig säga så. Nu har jag tagit över Paulas lilla Socker och hon har blivit kär i min lilla Sirap, de har samma gulröda färg, men en har kort päls och den andre har lång päls. Inatt var Socker ute hela natten för första gången på gården, men jag tror det kommer bli bra, för hon är en bra jägare. Men så fort vår hund Bosse närmar sig, skjuter hon rygg och fräser, men inte nog med det, hon morrar med. Bosse som är snäll mot alla fattar inte hur någon kan vara arg på honom, så han blir osäker och lite rädd. Men de kommer nog överens så småningom.

Igår fick jag av gubben min ett presentkort på ett hönshus som han och en av sönerna skall bygga och sedan har vi värphöns med. Skall vi skaffa tupp eller inte, det är frågan just nu. :-)

Markerna är städade, nu skall ett par hagar till stängslas, men den stora är ca 2 ha så det kommer ta tid. Men det blir en bra hage till hästarna i sommar, där finns skog som de kan komma undan solen och det lilla fölet får naturlig träning på att lyfta på benen.

Har kommit på, det blir mycket tjat om djuren, men har insett att livet har kommit in i en ny fas, inte mycket pyssel längre tyvärr, men det går nog över för stämpeltarmen börjar pirra lite så snart så så skall jag stämpla. Och nu har Paula hjälpt mig att organisera mitt nya pysselrum så nu finns det ju inga ursäkter, nu skall jag bara ta mig tid. :-)
Lite har det pysslats, dessa kort gjordes när Pink Paislee släppte sina Alla hjärtans dag papper. Jag tränar att göra kort utan stämplar.
Må gott!

4 kommentarer:

 1. Det är så härligt att läsa om din gård och dina djur och det är väl inte konstigt att du skriver mycket om det då det är ditt liv!

  Kul att se dina kort, de är jättefina, men så annorlunda de kort du gjorde förut.
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Nä men åh nu missade jag... din födelsedag!!!! Felåt... Men det är det jag säger det är så himla mycket nu och mycket som snurrar i mitt huvud.

  Hoppas att du hade en myspys dag i alla fall. :) GRATTIS i efterskott!

  Så härligt med tre katter.... tre katter ska man ha. ;)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Kikar in. :)
  Hoppas att allt är bara bra???

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. ... nä men nu är vi inne i JUNI så nu är det hög tid för nytt inlägg. ;) Retas!!!! Du är inte swappsugen då??? ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera