08 mars 2010

Måndag - en ny vecka!

Efter en vecka med kräksjuka så börjar nu en ny vecka där jag vill vara frisk.

Helgen har varit trevlig, vi är flera kvinnor som känt varandra länge på nätet, som träffas en gång om året, och i år träffades vi hos dottern, först så shoppade vi, åt gott, snackade och snackade och avslutade helgen med en låååång frukost! Tack för trevligt sällskap, ser fram emot nästa gång!

Våran nykastrerade hankatt Sirap, smyger runt huset och sedan in i stugvärmen, han som skulle bli en sådan fin stallkatt är numer inne mest hela tiden sovandes i soffan.

Sot, som vår honkatt heter, som får vänta med kastreringen ett tag, har nu 2 uppvaktande kavaljerer utanför som sitter och väntar på henne varje morgon. Hon som också skulle ta hand om alla mössen i stallet är nu aldrig hemma, utan bara ute och kråmar sig och jamar samtidigt som hon går med sin svans rakt upp i vädret och svassar omkring. Henne ser man aldrig, hon flyttar nog hemifrån snart, eller så har vi en kull framåt sommaren.

Vi som skulle ha 2 stallkatter, har nu inga, en ligger i soffan inne och en har blivit områdets lilla partytjej som är ute jämt, så kan det gå när mars kommer och alla katter blir som tokiga!

3 kommentarer:

 1. Ååååå vilka underbara katter! Visst är det härligt med en liten varelse som alltid skall vara med där man själv är!!
  Vi hämtade vår (Julias) nya lilla kattunge i lördags. (Finns i min blogg). Hon är tolv veckor och alldeles underbar!
  Ha en go dag!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha. ;))
  Ja nog märks det att det är mars allt ( även om det inte ser ut som mars ute!) för katterna vaknar runt halv 5 och jaaaaamar och vill ut. Stor suck! ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Tack själv för en helt underbar helg! Ser redan fram mot nästa träff.

  Sirap är verkligen söt som socker.
  kram Annika

  SvaraRadera