27 februari 2010

Snart 1 mars, snart vår!


Nu är det omstart, jag har nu beslutat efter ett väldans lång bloggavhopp att det är dax igen. Jag tror jag känner för det igen, facebook i all ära, men detta är nog roligare sätt att skriva, man kan skriva längre och inte tänka på att man måste hålla sig kort.

Men Facebook är också bra, jag har hittat fler gamla vänner, samt kvinnor jag tappat kontakten med i USA, sen året 1983 då jag bodde där. Och hur kul är inte det, så Facebook är bra, men nu vill jag blogga ett tag med.

Livet har gått fort sen vi flyttade till gården, finns alltid saker att göra. Nu har vi haft så mycket snö denna vinter och det har varit såååå vackert och sååå kallt, vi har äntligen haft en riktig vinter. Men nu skall det bli skönt med våren och den första vårmånaden börjar ju nu i mars, alltså på måndag

Ni som har känt mig ett tag vet ju att jag har hållt på med kortmakeri, men jag har nästan lagt av med det, gör det lite då och då, men inte med samma gnista. Men var sak har sin tid, nu är jag mer sugen på att sticka eller virka så jag får göra ett litet uppehåll i kortmakeriet. Det är bara när vi får in ex. nya stämplar eller mönsterpapper som jag gör lite kort för att visa vad man kan använda diverse saker till. Men mina stämplar finns kvar, färgerna likaså och mönsterpapper och dekorationer finns där, fast nu får de slåss med lådor av garn och tyger med. :-)

Börjar med ett kort på våra 2 katter som vi fick hem i november, den lilla svarta heter Sot och detta är hennes älsklingsplats, mitt på köksbordet i tennskålen. Det sista kortet är på Sirap som har en älsklingsplats i min lilla korg där jag har en del av mina band som jag använder i kortmakeriet. Så så fort jag går in i mitt lilla krypin så kommer han och lägger sid där. :-)

5 kommentarer:

 1. Ha-ha.... var det inte stallkatter ni hade skaffat? ;)

  Men det är härligt att se att du precis som mig placerar det vackraste man har på bordet. :))) Fast en katt placerar man inte de väljer ju själva. ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Du har varit saknad, så det låter härligt att du börjar blogga igen. För mig som inte har facebook så är det inte lika bra, utan jag ser gärna några rader här i bloggen.
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du är tillbaka!!! <3 Underbara katter, Sirap blev en favorit!! :)

  kram

  SvaraRadera
 4. Mysigt att du är tillbaka. :)
  Ursöta katter men jag vågar inte skaffa någon. Den nuvarande särbon är allergisk mot dem och jag vågar inte chansa med astmasonen. Jag gosar med dotterns när jag är där istället. :)

  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att du är tillbaka här Netha! Har saknat dig! Nu väntar jag med spänning på bilder från både hus, stall, hästar och allt man kan tänka sig! ;)
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera