07 december 2009

Hej vänner!

Tänk nu har vi äntligen köpt en nytt dräktigt islandshäststo, det ni. Dock får vi henne inte än, utan vi får vänta till den 1 februari då hon står kvar tillsammans med sitt senaste lilla föl i hagen.

Ojojoj vad vi längtar.

Jag har fortvarande inte fått min adventskalender från julswappen, det är faktiskt lite trist, måste jag säga. Menmen, detta skall väl drabba mig med någon gång.

Skall väl också visa våra nya söta underbara små kattungar, dock börjar de bli stora nu, men söta som bara den är de, den ena heter Sirap och den andre Sot, ni förstås nog vem som är vem. :-)


6 kommentarer:

 1. Vad härligt med en ny häst :) Sitter just nu och kikar ut på mina två buspojkar som snart ska få komma in för kvällen. Håller du med om att hästdoften är det bästa som finns??
  Hoppas verkligen att du får ditt paket snart.

  Kramen Ina

  SvaraRadera
 2. Vad kul med fler hästar och katter. Kul att läsa några rader ifrån dig igen, men det lät inget vidare att julswapen inte hittat fram till dig.

  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Grattis till den ( eller de!) kommande hästen. :)
  Och gud så söta katter ni har... blir alldeles kär. :)

  Det är så-å trist med swappen och jag blir så-å-å-å ledsen för din skull. Men jag kämpar på det vet du!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med hästar!! Låter som en dröm!! katterna passar jag dock... Är allergisk mot dem... ;-) Vad tråkigt med din kalendender!!! :-( Håler tummar och tår att du får den snaaaaaart!! Kram /Ebba

  SvaraRadera
 5. Kikar in och lämnar ett litet avtryck. :)
  Tycker fortfarande att det är synd att du inte fått din swap. Det är riktigt fult att göra på det här sättet anser jag.

  Måste även kommentera att vore det inte för att sambon är allergisk mot katter så hade jag nallat dina sötingar. ;)

  Kram Kram

  SvaraRadera
 6. Hej Vilken fin häst!! och söta kattungar Min dotter som inte bor hemma har precis skaffat en kattunge. Jag tycker det är gräsligt att du inte fått swappen. Nån som bor nära får åka dit och ringa på och säga att de ska hämta ditt paket Jag gör det gärna ;)

  SvaraRadera