10 april 2009

Långfredag!

Nu sitter jag här vid datorn igen, försöker få lust till att gå och måla alla lister en sista gång, samt måla den sista väggen i hallen. Men klockan är bara 07.00 så det är väl ingen brådska. :-)

Igår vad en värkdag så det gick inte så bra att hålla på, men Paula var hemma hos mig hela dagen och hon klädde om köksstolarna + en annan udda stol och en gammal kökssoffa, samt sydde hon 6 kuddar som skall ligga och matcha i soffan. Sen har hon "minimerat" i vardagsrummet så det ekar. :-) Precis enligt önskemål från mäklaren.

Efter hallen skall jag måla trappan, men först skall den tvättas och slipas lite, men vi får se hur vädret blir idag, här ligger ju havet på med sin dimma nu varje morgon innan värmen tränger bort den ut mot havet igen. För blir det vackert så är det en massa i trädgården som skall göras.

Med viktväktarna går det fantastiskt bra, sen jag skrev in mig hos viktväktarna har jag nu tappat 11 kg, och allt som allt sen jag var som tjockast ca 20, så jag lovar jag känner mig nöjd. För några veckor sedan köpte jag nya byxor, som redan sitter löst, men det känns inte som en plåga precis. :-) Men visst är det kul när alla ser på en att jag har gått ner, det stärker tanken om att gå ner 15 till. :-)

Nä nu skall jag gå ut på en morgonromenad, stegräknaren skall få jobba lite och jag jobbar mot dagens mål, 10000 steg, för det är ju där jag skall ligga för att vara nöjd.

Ha en bra långfredag.

4 kommentarer:

 1. Lycka till med renoverandet, fast jag kan tänka mig att det går bra att motivera sig nu när du har det nya att se fram emot.

  Det är härligt att höra att det går så bra med viktväktandet. Hoppas att du fick en härlig promenad!

  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tack för påskhälsningen i min blogg och så jätteskoj med din viktminskning och kommande flytt, ta inte ut dig för mycket bra

  massa påskkramar från Frankrike

  SvaraRadera
 3. UNDERBART netha. :)

  Stor kram från
  M I N D I i Lappriket :)

  SvaraRadera
 4. Glad fortsättning på påsken!

  Ha det så bra!

  Kram

  SvaraRadera