04 januari 2009

Mina sista paket i julswappen!

Som vanligt är jag lite efter, men sån är jag nu för tiden, jag mår bättre om jag inte
känner press och stressar.
Men nu äntligen så skall jag visa de sista paketen som jag fick i julswappen, förutom 1 paket, som jag för mitt liv inte kan komma ihåg vad det var. Det måste ha varit något godis, för det har jag lätt att glömma när det väl har kommit ner i magen. :-)
Sen har jag fått reda på att min jultomte var milla. Du har verkligen valt ut en massa grejor som har passat mig perfekt. Gladast blev jag ju för gnomerna som dansar, för jag älskar denna tp av tomtar, de är glada, hjälpsamma och väldans söta. Så tack snälla vännen, du har förgyllt min december.
En magnet som sitter så fint på vårt kylskåp, och håller ett kort på mig och mina syskon när jag var i 13-årsåldern.

Den här lilla tomteängeln var bara sååå söt, hennes ansikte är med så här glatt och så charmigt. Hon hänger i en spiral så hon rör sig så fint, ursöt!

En After Eightchoklad sitter ju aldrig fel! Mums!

Sen kom de då, det andra dansande Gnomeparet, så de ställde upp för dans, alla tomtar kom för att titta, även stor-grisen kom för att stampa takten. Och jag lovar de dansar fortvarande och grisen stampar takten av ren lycka för han klarade denna julen med. :-)

På självaste julafton visste hon att man behöver kura ihop sig efter man har stökat före jul. Luften går ur och man börjar frysa lite. Så nu har jag lindat in mig i filten, tänt ljusen och dricker av det goa teét i en av de fina muggarna.
Jag var en lyckligt lottad mottagare.
Tack tomtemor!

7 kommentarer:

 1. Vilka fina saker MILLA har hittat på till dig. :)GNOMERNA passade ju dig prefekt tycker jag. :)
  SÅ himal söta ni är på kortet och jag ser absolut vem som är du du ser inte en dag äldre ut i dag... så det så. :)

  Stor kram
  M I N D I
  ... som har -20 grader i dag

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är klok som tar saker i ditt tempo, DU är så BRA som tänker på dig själv.

  Massor av fina paket har du fått!
  kram ANnika

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga saker du fick i kalendern. Toppenfina.
  Du gör helt rätt som tänker på dig själv. Det går inte att säga Ja till allting.
  Skall hundarna bada när det är så kallt.
  kram Siv

  SvaraRadera
 4. Jag la ut min sista klapp nyss också - när väl jul- mellandags- och nyårsyrslet satt igång sista dagarna innan jul så hinner man inte med internet längre. Så nu har jag uppdaterat ikapp allting =)
  Man måste få göra det i sin egen takt.
  Kram //Anna

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blir att du gillade alla klapparna du fick, gnomerna såg jag och tänkte att det är ju bara så mycket du, så jag var tvungen att ha dom med..

  Ha nu ett toppen år och ta hand om dig och gör allt i din egen takt, tänk inte på alla andra så mycket utan du ska må bra först själv..
  Kom i håg det...

  Kramis Camilla

  SvaraRadera
 6. Hej du och god fortsättning på nya året!! Är helt förälskad i din snöande muspekare och har tydligt sagt till sonen att en sån vill mamma ha nästa år =) Såg på blicken att det inte är den typen av programmering som lockar...
  Var inne hos Nina och beundrade alla bidragen - gillar ditt "don´t say a word-kort" !!! Härligt dova färger och läcker komposition! Har inte testat den typen av motiv, men har ju hela resten av året på mej =)
  Gissar att vi ses på mässan i vår!

  Kram Monica, fd Gundas gata-granne

  SvaraRadera
 7. Vilka fina julklappar. och en pläd är ju en perfekt avslutning. Det fick vi ett år i julklapp å¨jobbet. Använder den dagligen framför tv´n

  kram am

  SvaraRadera