20 september 2008

Jag lever!

Ibland tror man att man klarar av mer än vad man tror, jag jag klarar inte av det jag tror, jag dök, och inte bara dök jag djupdykte.

Men nu hoppas jag att jag är över ytan igen och att jag skall stanna där. Jag måste lära mig att stoppa innan, ni vet innan, man dundrar i 120 km in i väggen igen.

PuckoPuckoPucko! Det är jag.

Men nog om det , vad händer ikring mig då............. ja, inte vet jag, har faktiskt ingen aning, men det är fint väder idag, riktigt gott faktiskt.

Renate har åkt och familjen som vant sig vid hennes sällskap saknar henne.

Visar ett kort till idag från mitt favoritmärke Paperbag Studio, förståss finns stämpeln i butiken med stort P, PaperMaze.

Sen om ni vill se alla alster som görs av oss runt ikring shopen, samt goa vänner och glada kunder. Ja gå då HIT och njut.

7 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort! Du kan verkligen det där med att pyssla snygga kort.

  Förstår att det varit mycket och att det kännts extremt tungt ett tag. Det är inte roligt att falla neråt. Men för varje gång du faller, kommer du att ta ytterligare ett steg sedan åt rätt håll och bli allt starkare. men jag säger en sak av välmening: prioritera! Talar bara av erfarenhet. Det tog mej år. Men nu är jag på må bra trappans högsta steg.

  Var rädd om dej!!!
  Stor KRAM från Eva

  SvaraRadera
 2. inte skulle jag kalla dig pucko, möjligtvis optimist. För jag kan tänka mig att för varje gång man når upp över ytan så tänker man att man är där för att stanna. Man vänjer sig lätt och tänjer på gränserna, men det gäller att försöka skynda långsamt.

  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Glömde säga att jag älskar kortet! Den stämpeln står högt på min önskelista, blir nog ett inköp på papperskraftsmässan.

  kram Annika

  SvaraRadera
 4. Ja; inte är det lätt att hänga med i livets krumbukter....Var rädd om dig, kära Netha !

  SvaraRadera
 5. *kastar i en långrev och halar upp netha* Aja, baja, inga djupdykningar! Sköt om dig vännen! *kramis*

  SvaraRadera
 6. Gillar Dina läckra kort!! Speciella och fina :)

  Önskar Dig en skön helg!!

  Kramar
  Flisan.

  SvaraRadera
 7. Det där med "lagom" är inte så enkelt, och missar man det är det lätt att hamna under ytan.

  Läckert kort, jag älskar det där motivet. Måste nog skaffa den stämpeln.

  SvaraRadera