28 maj 2008

Här är jag!

Nu trodde ni att jag skulle vara borta från bloggvärlden ett tag till va? Bara för jag grävde ner mig häromdagen, men se, idag har jag sovit i 4 timmar och idag mår jag lite bättre. :-)

Fortvarande lyser solen och ger oss sköna varma härliga stunder, gräsmattan skriker visserligen tillsammans med blommor, men just idag sätter jag på mig öronskydd för detta och njuter i hamocken en stund till.

Jag har faktiskt fått till ett par alster, men är inte riktigt färdig med dem, jag börjar mer och mer känna att jag njuter av att pyssla igen, skönt.

Jag vill ha en egen ladugård, är det någon som har en över. Det skulle bli så mycket billigare än att hyra plaster för hästarna som vi gör nu. Men ställen som har ett bra stall och boningshus, lagomavstånd och ett bra läge samt ett bra pris, det finns det inte så många. Och skulle det finnas så är vi många som vill ha dem. :-) Ja får nog kanske flytta inåt landet, där finns det mer att välja på. Jojo, men drömma kan man ju göra!

Nu skall jag laga lite kyckling, ha en bra kväll.

Korten idag är från tidigare, jag älskar att göra kort från små korta ordspråk. Hjälp mig att komma på ett nytt.

Massor med varma tankar till Er.5 kommentarer:

 1. Du - fantasimoster nummer ETT! Roliga kort du gjort, fniss! :-D

  Nä, har ingen ladugård, men det skulle jag vilja ha, för då kanske man kan starta eget samtidigt som man kan vara hemma, om du förstår vad jag menar. För djur har jag ju inga som kräver plats.

  Kramis
  /Carina

  SvaraRadera
 2. Skönt att du mår bättre vännen!
  Bara inne för att skicka lite kramar till dig, tar med mig utmaningen på vägen:)

  Kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram!!:

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att höra att du har en bra dag i hamocken! Tyvärr har jag ingen ladugård på lager, men jag hoppas att någon annan har en till dig och dina djur.

  Så kul att pyssellusten tycks hitta tillbaka till dig, håll nu hårt i den. Förslag på ordspråk, bättre en fågel i handen än tio i skogen, man ska inte gå över ån efter vatten, gräset är alltid grönare på andra sidan...
  kram Annika

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga kort! Superfin blogg du har oxå, hemtrevlig =)

  SvaraRadera