24 april 2008

Jo, jag lever!

Det gör jag faktiskt, förstår inte vad som tatt åt mig men jag har nog fått en vårdepp, som gör mig trött och ännu mer trött.
Ser mig omkring i trädgården och inser att jag borde jobba heltid där ett tag för att komma i ordning. Men vad gör jag, jo jag drar mig tillbaka och läser en bok, och poff, så har jag dåligt samvete. Jojo, så trist är jag just nu.
I helgen som kommer skall dottern rida sin första Islandshästtävling och jag kan inte gå, för jag måste till sönernas skola för där har vi Montessoridagen och det innebär att vi föräldrar måste vara där. Så Gubben min får åka på hästtävling, och det bara för att jag inte vågar köra med hästtransporten, jojo, så kan det gå när man är en fegis.
Vår lilla Hilda har drabbats av någon typ av sträckning i någon muskel där bak så hon är handikappad, så henne måste jag ha koll på hela tiden och får bara kisspromeneras och inte leka med Bosse. jättelätt med en valp på 7 månader och en unghund på drygt 1 år, där det bara är bus i benen.
Förstår ni nu varför jag inte har skrivit på ett tag, det finns bara en massa negativismer som ingen vill läsa, jag skall skärpa mig, jag lovar.
Det är snart dags i varje fall att öppna shoppen, det fattas bara några grejor för att vi skall slå upp dörrarna, men sen ni.
Ha en bra helg vänner, jag återkommer efter helgen, gammal och fin. :-)

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Så du har det. Men skönt att du kan sätta dej och läsa en bok, fast det där dåliga sasvetet får du be hålla tyst.
  Om du ordnar en pysselträff framöver, kommer vi i rasande fart. Fast.. nu i Maj ska ju så mycket annat hända. I Oktober kanske.. tänk vad roligt att ha nåt att längta till.
  Lycka till med öppningen.
  Stor kram från Anita

  SvaraRadera
 2. Hej! Har saknat dina inlägg :) Kul att se att du "lever" Ibland är blogglusten inte så hög men en bra bok är väldigt trevligt med. Låter kul med monessoridag.

  Kram / Maria

  SvaraRadera