04 april 2008

Fredagseftermiddag igen!

Efter en eftermiddag i stallet sitter jag nu och väntar på att bordet skall dukas och räkorna, de goda fasta rosa salta och mycket färska räkorna skall fram på bordet. Fast jag tror inte det blir nåt om jag inte gör det själv. :-)
Sen skall jag njuta!
Imorgon bitti skall jag till dotterns hus och passa barn i 2 dagar, för hon och gubben sin skall till Ålborg för en mysweekend, hon fick det i 30-års present igår. Härligt skall de ha och det skall nog jag med. Vi skall väl baka, busa, titta på film, äta och bara barnsla oss, det är ju inte fy skam det heller.

Igår gav vi er adressen till vår nya web-shops blogg, dock funkar itne adressen till shopen än, för det är ju hemligt, ni får ju inte fusktitta, nu skall vi ju bygga upp en nyfikenhet. ;-) Men snart skall vi nog släppa in er, men inte än. :-)

Ha en bra fredagskväll.

3 kommentarer:

 1. LYCKA TILL, med web shopen!

  :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att inte bara dottern får en myshelg utan att du får det oxå!
  Nyfikenheten är redan stor, men jag kan bygga på den lite till. Lycka till med webshoppen och ropa högt så jag hör när ni öppnar!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Men, så spännande! Det här måste vara jätteroligt att jobba med! All lycka till, och vi ses i shoppen! (Bara för att jag inte surfar runt så ofta på bloggar nu höll jag så när på att missa detta nya) /Elisa

  SvaraRadera