26 mars 2008

En ny start!


Efter en total blogg-svacka skall jag nu göra ett försök igen. Min dator har varit under isen och jag har haft en hastighet som mitt första moden 14400 och jag lovar, det går inte fort. Men nu så verkar min som enda dator fungera, fråga mig inte varför men det skall bytas både modem och router för något är ruskigt fel.
Jag hoppas att det skall hålla ett par dagar åtminstonde.

Här har påsken varit fin, i törsdag så var vi och hämtade en 5-månaders valp som vi har tänkt oss att ha tillsammans med Bosse, hon heter Hilda och är en kelsjuk lite vän varelse som inte kan något. Hon har gått igenom de första månaderna utan någon som helst tillsägelse, har inte gått i koppel. Så nu är det ju slut på sötebrödsdagarna. Bosse skäms för henne många gånger om dagen, hon snor saker och varje gång hon gör det kommer Bosse och lägger sig vid mig och visar med bestämhet att han inte är med på hennes tilltag. Men oj vad skoj de har, äntligen har Bosse fått en lekkamrat som gör att han kan vara en hund, med allt vad det innebär. Han har blivit lugnare, mycket lugnare och mycket goare, inte så fjäskig och efterhängsen.
Annars är gubben och sönerna på Lalandia och kommer hem imorgon, så jag har haft mina 3 döttrar hemma och vi har myst och haft ostkväll med spel, samt filmkväll, och ikväll skall vi nog se någon härlig kärleksfilm med ostbågar och popcorn.
Skönt faktiskt och bara vara vi flickor, slippa tjafset som blir mellan systrarna och bröderna. Fast storflickan som är 30 är ju inte så tjafsig förstås, men hon slapp ju sina små barn och kunde njuta barnfritt. :-)
Pysselfronten ligger nere, har inte gjort något på länge, den är bara borta. Så vad skall jag visa idag då, en liten bild på mina hundar kanske, fast det är svårt att få till nåt för de är aldrig stilla båda två samtidigt. ;-)

8 kommentarer:

 1. Sicken liten söting! Grandis ser jag att det är, men är det ngt mer??

  Hon verkar ha haft det som våran Fulen, innan vi tog hem honom från ett Rescue Center här. Han var över året och kunde absolut ingenting. Inte mer än att vara hopplöst ivägen och enerverande. hihi. Han var inte rumsren, och visste inte ens vad han hette...

  SvaraRadera
 2. Vilka söta voffsegulls! Och jag ser att dom redan är bortskämda och ligga i sängarna ;) Härligt med gosiga hundar som alltid blir glada när man kommer hem.
  *kramar*

  SvaraRadera
 3. Kul att se dig ute i etern igen. Men inte är det väl så keliga hundra det där. Keliga är de ju när de är små och lurviga. Dessa måste ju fylle flera knän på en gång. Fast det kan ju vara bra i eran stora familj förstås ;-) Är nog bara att inse att jag aldrig blir någon hundmänniska

  kram am

  SvaraRadera
 4. Vad kul att se att du bloggar igen! Det där med tjejkvällar lät som en härlig grej, att få prata, mysa och umgås en hel massa.

  Pyssellusten kommer komma tillbaka. Det är bara att sysselsätta sig med annat så länge och du tycks ha fullt upp. Hundarna ser så goa ut!
  kram Annika

  SvaraRadera
 5. Hon är så fin och go lilla Hilda! Och Bosse med förstås.

  Inte så konstigt att du inte hinner pyssla, det hinner inte jag heller, för vi har ju så mycket annat spännande att tänka på =)

  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 6. Vad FIN hon är er nya kompis! Gillar allra mest fotot med de båda där hon nästan beende tittar på "storebror" :)

  Sköt om dej!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Men sötaste vovvarna då. :)
  Så underbart med en massa djur!!!!!

  Kramis från hon som skäms för att hon varit så osynlig du vet... ;)

  SvaraRadera
 8. Så söt tjej.
  Det är Grand Danios i henne va?
  Otroligt fin :)
  Kram

  SvaraRadera