24 januari 2008

Efterlysning!


Någon som sett någon av mina lustar gå förbi.

De rymde här för en vecka sedan och har sen inte kommit tillbaka.

De var inte bara en av dem, utan de var nästan alla min lustar som pyssel-, bageri-, kock-, heminredar-, städar-, sy-lusten.
Den enda som inte försvann var läslusten och dennes husdjur latmasken, de har jag ständigt hos mig, och jag börjar tröttna på dem.

Snälla, försök hitta mina lustar, jag har svårt utan dem, vardagen börjar bli trist.

Hoppas era lustar är kvar hos er, ni har ingen och låna ut?

kramis

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Aj, vilket elände.
  Jag skickar över några lustar. Vilken vill du helst ha? Reslusten eller chockladlusten eller nåt nyttigare? Städlusten. Den har jag haft här idag. Är den din kanske? Den pös iväg för en stund sen, kanske är den på väg till dej.
  Stor kram till dej från gillardejlusten

  SvaraRadera
 2. Det är ett elände när de där lustarna rymmer! Pyssellusten har jag inte sett här någonstans, har precis efterlyst min egen. Hoppas att du snart hittar dem igen, de gör livet så mycket roligare!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Men OJ det här verkar farligt. Ett helt gäng lustar på rymmen, hoppas de hittat varann på vägen. För jag har upptäckt en delav mina på rymmen, och en del har varit borta ett bra tag. De har nog emigrerat skulle jag tro.... Tror jag vet att shoppinglusten dragit till Paris och väntar in mig där till lite senare i vår...

  SvaraRadera
 4. Skumt, lustarna kanske har rymt tillsammans med mina lustar för dom finns heller ingen stans i sikte. Dom får gärna komma tillbaka, för här behövs städa, banta, tvätta, pyssla mm.

  Kram på dig
  Paula

  SvaraRadera
 5. Nej du - jag behöver mina lustar själv! Hoppas du får tillbaka dina... Det går upp och det går ner. Huvudsaken det inte blir helt olustigt! Var glad över latmasken och läslusten!

  SvaraRadera