20 december 2007

Dan före dan, före dan, före dan, före dan före dopparedagen!

Ojojoj, vad tiden går fort.

Kom på häromdagen att jag inte hunnit med att göra en massa julkort till mig själv. Så jag tog och gjorde 25 kort i temat "Less is more" och så fick jag iväg dem, phu jag han, nu slipper jag det där gnagande samvetet som jag har lovat mig själa att aldrig känna, suck, jag kan bara inte låta bli. Men innan jag gjorde dessa julkort, kom jag loss på ett annat kort som jag använde mig av alla de sorters färger, jag älskar att kladda med starka och goa färger, jag måste göra det mer.

Idag skall min stora syster flytta ner från Falun, så ikväll skall vi flytta in henne, hälfte av skaran har fallit bort pga sjukdom, men så är det väl om man flyttar i juletider. Är det inte magsjuka så är det influensa.
Idag har vi gjort en massa julegotter så det stod härliga till, alla barnen, eller de som bor hemma i varje fall och det är ju 4. Men i varje fall så gjorde de sina favvisgodisar. Mums, kylen är fyllt, nu är det bara mozartkulorna kvar, men de får jag göra imorgon för nougaten tog slut.

I förmiddags var hovslagare in stallet och skodde Elken min och verkade Dimmas hovar, så nu är de julfina även på sina fötter. De måste ju vara julefina till tomten kommer och ger dem lite klappar och sedan skall de ju ha middag med frukt och grönsaksallad på eftermiddagen så då måste man ju vara snygg.

Usch vad trist det kommer att bli, för nu är snart paketen slut, idag öppnade jag paket 20. Men min tomte har verkligen lyckats och varit generös och gullig, jag gillar henne. Sen har jag en gissning men jag vet inte om det stämmer men jag tror att det är en kvinna som heter ..............? Vad tror ni?

I paket 18 var det en söt liten Hello Kitty med godiskarameller i, paket 19 var det 2 små batteridrivna värmeljus, kanonsöta var de, och idag var det en söt lite silverstjärna som hänger i fönstret bredvid den andra stjärnan jag fick för ett par dagar sedan.


8 kommentarer:

 1. Hj! Oj vad fina saker du får av din tomte. Kul! Snart får vi veta,,, Jag tycker dina kort är så fina!! Kram / Maria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Önskar jag kunde smyga ner hemgjorda kort i din brevlåda också, men tiden räckte inte till. Men man ska aldrig säga aldrig eller hur?

  Hm, varför tror du att jag är din tomtemor? Det vill jag allt veta. :o)

  Må så gott.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Du gör så fina kort netha och det klart att du ska leka loss med dina färger! Skapande ska vara fyllt av glädje och inga måsten.

  hoppas att ni alla får vara friska i jul och njuta i fulla drag!
  kram Annika

  SvaraRadera
 5. så mycket fint du har fått i dina klappar. Sedan har du ju gjort så fina kort också. Gillar dem. nu är det inte många dagar kvar och att gissa är svårt. Hade 2 förslag förra veckan men nu vet jag inte helt om än jag har fortfarande 2 st som jag velar mellan med de är olika nästan varje dag *s*

  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så mycket fina paket du har fått. Själv är jag inte med i en ändaste kalender i år. Lite trist faktiskt.

  Mycket fint har du gjort sedan jag var här senast

  kram

  SvaraRadera