28 oktober 2007

Söndag, en timme till!

Tänk vad en timme kan göra, det är ju faktiskt riktig skön känsla att man fått en extra timme.

Idag är vädret verkligen "skittrist" så idag skall jag faktiskt vara inne och sortera och städa mitt pysselrum. Skall nog ta det lite lugnt så att kroppen hinner med och får ta igen sig lite. Fast jag skall försöka vara med i Efit, fast vi får väl se om jag kommer ihåg det hela dagen.

Igår kväll fick jag min hemliga bloggvän som jag skall tomta för i vännen Mindis julswapp. Lite svårt är det att köpa paket till en helt främmande person som man inte känner. Fast nu efter att gått igenom hennes blogg så får man sig ett hum om vad det är den personen gillar och jag hoppas jag har rätt i mitt gissande, för man vill ju ge OK saker.

Nu skall jag visa ett julkort till, så får ni ha en bra söndag.

11 kommentarer:

 1. nämen å vad SÖTT julkort! Är det en stämpel med ängelflickan? HELT i min smak! Det är nåt med mej och rött, kommer alltid att vara. Hjärtat slår lite extra snabbt och ögonen lyser upp. ;)

  Vilken cool grisklocka du har!

  swappen ska bli så skoj att följa.

  STOR söndags KRAM

  SvaraRadera
 2. Då kan jag nästan gissa att DU inte är min hemliga tomte. ;) SYND! Eller så kan det ju vara så att du skojar. ;)Men det blir bra hur det än blir och det ska bli sååå spännande detta. :)Eller hur?

  I morse var det skönt med en extra timme... särskilt då jag skulle iväg och jobba. Värre var det för min jobbarkompis som hade missat att ställa om klockan. Retligt. ;)

  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Spännande!!!
  Du kommer säkert att hitta jättebra saker.
  Visst var det skönt med en timma extra i går, speciellt då man vaknade kl 11

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh det här julkortet var ljuvligt!!! Jag gillar inte att ställa om klockan för min kropp förstår det inte ;) Fast nu kan man köra mindre barn i säng för det blir ju mörkt tidigt på kvällen *flinar*
  Ha en bra dag !!
  *KRAM*

  SvaraRadera
 5. Maken valde att ta igen den extra timmen nattetid, medan barna och jag tog igen den dagtid. :)

  SvaraRadera
 6. Jag velade fram å tillbaka om jag skulle vara med i swappen eller inte... Naturligtvis så bestämde jag mig inte i tid :( Men, men... Det ska bli kul att följa er i tomtenisseriet här på bloggarna :)

  Vad bra tt du tog på dig fartvindsbrillor när du kikade in till mig, vill ju inte förorsaka några som helst obehagligheter för mina bloggvänner...! he he...
  Nu har det iaf börjat hända grejer. Tex så är ljuskronan nerplockad... Puh...

  Ha en bra dag!
  Kram
  Flisan.

  SvaraRadera
 7. Jätte vackert kort!
  Du gör så fina...
  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Vilket fint julkort!
  Kika in i min blogg...

  SvaraRadera
 9. Hej! Du är kanske min tomte ;) såg du varit i boggen :) Jag tycker det ska bli så kul att va med i swappen! Väldigt fint julkort du gjort! Kram / Maria

  SvaraRadera
 10. Ett helt underbart julkort! Så stämningsfullt! Ja, den där extra timmen gjorde susen här med. Vaknade pigg och utvilad vid 8-tiden den dagen. Det hör inte till vanligheterna. :-) Ha det gott och sköt om dig! Kram!

  SvaraRadera
 11. Ett annat swapoffer kikar förbi! Hejsanhej! //Anna

  SvaraRadera