24 juni 2007

Söndag kväll!

Idag har vi varit nere i Skåne för att lämna av lillflickan för ett 7 dagars hästläger, närmare bestämt på Grytåsa Ridcenter.

Hon ringde alldeles nyss och berättade att de var indelade i 3 grupper, och hon hamnade i den gruppen för dem som red mycket och hon var nöjd för hon hade fått en trevlig glad arabhäst som sin och damen var helnöjd. Hon berättade att 2 hade redan ramlat av och fler avramlingar skall det väl bli, suck, bara det inte händer något allvarligt med någon av dem. På lördag skall vi vara nere i Skåne igen klockan 11:00 då de skall ha uppvisning och avslutning.

Annars då?

Jo vi var på ett trevligt midsommarfirande hos vänner, men jag har nog aldrig varit med om en midsommar då det har regnat så mycket, vojnevojne vad blött det var.

Men imorron får vi önska oss fint väder för då tar gubben hojjen till jobbet och d blir bilen hemma, så vi får se vad vi gör då. :-)

Ha en fin senkväll eller natt.

2 kommentarer:

  1. Ja det är med respekt man låter barnen vara med hästar...det har hänt så mycket hemskheter men samtidigt kan man inte vara rädd för allt....

    SvaraRadera
  2. Vilket HÄRLIGT kort... älskar alla färger i den. . :)

    Om du har lust att åka lite längre så är du alltid välkommen hit. ;)))

    Kram kram

    SvaraRadera