28 juni 2007

Äntligen bra igen!

Igår kväll var min lillflicka glad igen, hon hade vunnit vem som höll sig kvar längst stående, i remmarna över stigbyglarna, i trav och galopp.
Fniss, ja här går man från djupaste ledsamhet till yraste glädje må jag säga. Tack och lov att vi inte hämtade henne utan lät henne stanna kvar.
Jojo, nu hade hon lärt sig manövrera hästen så de förstod varann utan att använda hästens mun. Så kanske har hon lärt sig något ovärdeligt, hon har väl lärt sig att hästen lyssnar på hela henne, inte bara genom munnen. Så nu kan hon komma hem och rida Elk utan något på honom, det är ju det hon vill, ut på ängarna i frihet, bara de två i samförstånd. :-)

Jag älskar verkligen mina barn, de får mig till tårar både i sorg och denna underbara glädje.

Vad har jag gjort mer då, jo igår åkte jag med Paula till IKEA, jag skulle inte ha något mer än lite glas. Men jag hittade mycket som jag behövde minsann, jag kom ut med ett kassakvitto som visade 3000 spänn, jojo så kan det gå när jag släpps lös där.

Igår så kom lappen om att jag fick hämta mitt körkort, kommer till mitt utlämningsställe, så är det inte där jag skall hämta det utan långt borta i Kungsbacka måste jag åka, suck, de hade stängt. Fniss, jag var ju lite angelägen om att få hålla det i handen, men jag får hämta det idag istället. :-)
Idag visar jag ett journal-card och en liten presentask där jag använt mina Dabbers på, inuti ligger en biobiljett till ett av barnens vänner när de hade kalas.

Vänner ha en bra dag, det ska jag, tut tut!

5 kommentarer:

 1. Åh vad spännande med kortet! :)
  Vilken LYCKA!!! Du måste ta kort på det och visa mig. ;)

  Vi är ju utlämningsställe för posten men just kökrkort där litar de inte på oss... tss... så körkort får vi inte lämna ut utan det är gamla hederliga posten som fortfarande får göra det. ;)

  Vilken super snygg ask!
  Vad du kan min vän!!! :)

  Kramiiiiiis
  M I N D I

  P.S Vad skönt att dottern blev glad!!!! D.S

  SvaraRadera
 2. Du ser! Fast hjärtat blöder så kan det bli så här fint till slut! Barn tål en hel del, och det här blir något att minnas på många sätt... Grattis till er alla, att ni klarat det!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort och presentkartongen är jätteläcker.
  När ska jag bli lika duktig tro.=)
  Skönt att allt är bra med lilla dottern igen.
  Jag är oxå en riktig hönsmamma men nu är barnen vuxna så man får hålla sig på sin plats.=)
  Ha det bra vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men stackars lillgumsan då, vilka tråkigheter:(
  Tur hon snabbt blev glad igen:)

  Mmm att ha kortet är såå häftigt!
  Grattis igen vännen!
  Det enda trista är att jag ej visste att jag skulle fotas den dagen och måste leva med den hemska bilden i 10år,hehe

  Massor av kramar!

  SvaraRadera
 5. Ja du det var klart lättare att göra ungarna än att ta hand om dom ;-)
  Skönt att det lugnade ner sig till sist för henne i alla fall. Det är ju så jobbigt när man är så långt ifrån och inget kan göra.

  kram am

  SvaraRadera