21 maj 2007

Måndagar är sköna!

I varje fall i en skolvecka där barnen är friska. ;-) Lugnt och skönt och speciellt efter flera dagars ledighet för både barn och gubbe.

Vi skulle ju jobba med trädgården i helgen, men inte kunde vi jobba mer än igår för det har ju regnat en hel del här. Men igår var det strålande och varmt, så vi fick röjt en hel del, nu är det bara resten kvar. Som vanligt, så när jag väl kom igång så tar jag i och tror att det är som det alltid har varit, men det får jag ju alltid betala efteråt så inatt och idag mår jag väl inte bra precis. Men som vanligt så skiter jag i att lyssna på kroppen, jag undrar när jag lär mig.

Idag skall jag göra färdigt tack-korten för konfirmationen, sen skall jag packa iväg en del kort som skall iväg till olika personer, avboka vissa klubb-paket, betala en del räkningar osv.osv. bara en massa skrivbords-jobb, men det passar min värkande kropp idag. Jag borde också läsa igenom alla era bloggar som jag slarvat med sista tiden, jag är ledsen men ibland räcker bara tiden inte till.

Idag skall jag visa ett par kort jag har gjort det sista, först ett badkort och sedan en kvinna, på dessa kort har jag lekt med bakgrundsfärgerna Dabbers, de är just nu mina favvisfärger, så roliga att måla med.

1 kommentar:

  1. Härliga kort!
    Jag tänkte på dej i helgen då jag "dök" ner i min låda med sparade kort, deco, fb, atc, bokmärken mm och där fanns det flera fin fina netha alster ;) Mycket uppskattade! Bono ligger ju alltid på mitt sängbord...

    KRAM KRAM

    SvaraRadera