04 februari 2007

Halleluja!


Det är ordet jag utbrast nu när vi vaknade, varför, jo Lillebror var för första dagen på 8 dagar feberfri.

Förra lördagen var vi på IKEA och handlade en ny säng till honom, och vi åt och han mådde bra, en timme senare hade han 40 graders feber och var såå sjuk och sedan har han kräkts och febrat och haft ont och inte ätit, och inte har han velat ha dricka. Ojojojoj, vad han har varit sjuk, sååå sjuk, men nu är vi på G igen, bara han börjar äta och dricka lite igen så går det nog fortare.

Sicken känsla, wow!

Jag avskyr att se mina barn sjuka, jag lider enormt med dem samt så blir jag så orolig när de bara ligger där bara tittande, eller lite svagt gråtande och sedan när han kräks vid varje temp-stegring och så ser man att energin blir ännu mindre.

Ja årets influensa däckade honom först, när vi sedan var inne första gången på Östra sjukhuset så fick ha en bacill till, så ytterligare en ny virus lade sig ovanpå, infektionen tilltog. Men nu efter att ha gått på Ipren och Panodil var fjärde timme i många dygn men ändå legat totalt pall, inte orkat gå, gråtit för värk i den lilla kroppen så är han nu äntligen feberfri. Alla världen var höga, men inget hittade de, men värdena kan stiga vid influensan. Men vad folk, överallt, så jag är tacksam att det bara var en mindre infektion han fick i påfyllnad där, och sicken tid det tar. nästan 7 timmar första gången sen 3 timmar andra gången och då hade vi ändå tid, suck, det är jobbigt att vara sjuk eller ha sjuka barn.

Men Lillebror hade en upplevelse där han log lite nu under en av gångerna vi varit inne på Östra. Han fick åka rullstol, för han orkade ju inte gå, sen fick ha röntga sig, och eftersom han inga krafter hade så fick ha ligga ner. Det hade han sett i någon serietidning, men när inte skelettet visades på en bildskärm i taket så blev han lite besviken. :-) Men han fick ju i varje fall åka rullstol emellan avdelningarna.

Samtidigt så har min J haft en halsfluss som inte var av denna värld. 2 golfbollar som låg omlott i halsen, dolde hela gomseglet, jag jösses vad äckligt det såg ut och vad sjuk hon varit. Men efter penicillin och en massa isglass, så börjar de backa, men hon andas fortvarande som en 90-årig gubbe med Kol, och smakar illa i munnen, sen låter det som om hon har en boll i halsen.

De andra 2 har bara varit förkylda med mycket hosta och gubben min har ju med varit sjuk, och jag tror att han var sjukast. *ironi*.
Så nu när alla börjar bli friska är det väl min tur snart, för jag brukar ju klara mig till sist. Vi får väl se, det är mycket c-vitamin och echinagard vill jag lova. Så till min hobby, kortmakeri. Det har inte blivit så mycket faktiskt, fast med mycket nattvak så har jag inte mycket energi kvar, men några har det blivit. Sen har jag fått lite idéer och eftersom jag glömmer fort så skriver jag ner mina idéer, väldigt bra faktiskt.


Till slut vill jag ge Mindi en kram.


8 kommentarer:

 1. Sönt att höra att det håller på att vända för lillebror nu. Influensan har kommit hit till skolan också, men än så länge har vi klarat oss.
  Hoppas resten av familjen också piggnar till snart och att du klarar dig

  kram am

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det har vänt nu! Hoppas han tillfrisknar helt och hållet snabbt som ögat! Underbara kort! Det med flickan var....ja, jag finner inga ord! Helt makalöst! Kramis!

  SvaraRadera
 3. Men åh... jag gråter nästan så synd jag tycker om lillebror. Och jag förstår dig så väl för det finns inget värre än när barnen är sjuka.

  Stackars liten... det var en riktig sjuka han åkte på. Nu bara måste det vända!!!!!!!!

  Kraaaaam tillbaka till dig från en som är sjukligt trött och har en j-a huvudvärk i dag och nej jag har inte varit ute och svirat. ;)

  M I N D I

  P.S Älskar bilden på farbrorn och motorcykeln.... så underbar!!! Så söt farbrorn är. :) D.S

  SvaraRadera
 4. Förstår dig så väl gumman med all sjuka...
  Vi har gått igenom liknande här hemma..
  Skönt att det börjar bli bättre.
  Kramar till er alla
  Anki

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att höra att febern har vänt! Jag hoppas att du slipper bli sjuk! Hos oss härjar också feber just nu! Finns det nåt värre än att se sina små bli sjuka?

  kram till hela familjen1

  SvaraRadera
 6. UÄK!!! För alla sjukdomar! HATAR alla såna numera.


  Men GRYMT snygga kort du gjort! Svart var snyggt. Skicka in några alster till en designtävling - du blir designer på stört!! =)

  Kram Liza

  SvaraRadera
 7. Skönt att det verkar ha vänt äntligen!

  Korten är jätteläckra och det röda och svarta är riktigt tufft!
  kram Annika

  SvaraRadera
 8. Hoppsan. Förstår att du jublar om det har vänt efter så många dagar. Här har vi också haft en sjuk Liten. Han har varit hemma en vecka från dagis men det är tänkt att han ska gå imorgon. Men nu börjar han få ont i halsen så vi får väl se hur det blir med den saken. :(

  De andra är ju "friska" i alla fall, lite huvudvärk, frossa och värk i kroppen. Men det kan man väl leva med. :)

  Kram Kram

  SvaraRadera