04 november 2006

Vojnevojnevojne

Sicken natt - Lillebror har varit sååå dålig inatt, så jag har suttit uppe halva natten med inhalatorer med adrenalin och cortisoner och så andra mediciner.

Jag har sen haft en grym oro för mittenflickan, strax 19 år, som var på krogen för första gången igår kväll. Nu har ju hennes ungkarlsliv börjat och med detta utgång, suck. Men hon och väninna kom hem glad ihågen med sista tåget och bussen och tjattrade om hur kul de hade haft.

De hade också sett x-fästemannen och tidigare "bästa väninna" på väg på en buss hem till honom. Jojo, dem kan man ju kalla x båda två. Sicka typer!!!

Vid klockan 5 föll jag i sömn till slut och sedan vid 7.30 vaknar lillebror igen, men då vill han upp. Så idag är en dag för att sova middag, det kan jag lova. Men jag skall också montera alla kort jag gjort, så snart skall det scannas.

Så idag visar jag 3 kort som min mamma (81 år) har målat och stämplat, urdina tycker jag.

Ha en bra lördag

4 kommentarer:

 1. Så fina kort din mamma gjort! Man ser var du fått talangen från!
  X som inte förtjänar annat än att vara X är det bara att lämna bakom sig och glömma. Hoppas din dotter ser framåt och inte bakåt! Kramis!

  SvaraRadera
 2. Stackars Lillebror, vilken födelsedag :( Men jag hoppas ni får vila båda två idag !! Usch ja krogrundor är nervpressande för föräldrarna *rys* Men det var skönt hon kom hem och hade haft kul :)
  Sicken talang hon är din moder - och dottern har ju inte fallit långt från päronträdet heller ;)
  Ha en fin helg netha!
  *kraaam*

  SvaraRadera
 3. Oj,oj, hoppas lillebror snart blir bra.
  jag hänger inte riktigt med med allt känner jag, men jag förstår att din dotter nuförtiden har två x. Vad hände?!
  Vilka fina kort din mamma gjort. Ni är duktiga båda två och vad Gustav e lik dig!!!

  ha en go lördagskväll

  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Åh lilleman har fyllt år! Hipp hipp hurra från oss här hemma! Hoppas att han mår bättre nu!!!!

  Och jag förstår att du är orolig för tjejen då hon är ute och svirar... den dagen fasar jag för. Men tiden/åren går så snabbt så jag är väl snart där jag också.

  Vilken mamma du har, underbara kort!

  Kram kram

  SvaraRadera