27 november 2006

Måndag igen!

Det är måndag morron, och mitt huvud känns så tungt, sjunger Povel Ramel.

Jag tror jag känner så, dock är det inte morron, och jag är inte bakis, men jag känner mig tung hela jag. Fast måndag är alltid jobbiga för mig just nu i livet, det är väl för att jag vill göra och gör så mycket på helgerna, som gör att all energi är borta på måndagar.

Mens, fet, ont, mulet, regn och blåst, men hallå tänker man så, jag då i klart mår jag dåligt. :-(

Så nu skall jag tänka positivt!

Jag är fortvarande sååå ung att jag har mens.
Det är väl bra att ha ont för då vet jag ju att jag lever.
Tänk vad trött jag var på solen i somras, och så längtade jag så efter regn och blåst och nu har jag ju fått det med besked.

Ojojoj, vad jag mår bättre! Sagt med ironi alltså inte.

Sen har jag dessutom en stor hund som gnäller till varje gång han skall resa sig från golvet, när han liksom tar i med frambenen för att häva sig upp. Någon led irriterar honom, så idag är det stillhet som gäller stackarn. Han var ute på 2 långpromenader igår så kanske han tog ut sig.

Men alltså, hur gör man med en 85 kg tung hund som inte orkar resa på sig, eller hur ska vi få in han i bilen och köra till vetrinären?

Sicka trista tankar jag har idag, det är väl bäst jag slutar, jag tror jag tar och visar lite kort jag gjort det sista, som jag faktiskt gillar med.

Jag tycker om när jag får göra lite som jag vill med färger, klipp och målning, och får jag sedan jobba med röda färger så blir jag ju lycklig. Får man tycka om det man gör? Ja, jag har äntligen hittat hur jag vill hålla på med pyssleriet, så jag fortsätter, sen om inte andra tycker detta är rumsrent så struntar jag i det, för jag gör som jag vill.

Kramis vänner, ha en bättre dag än mig, men jag vet i varje fall att snart kommer glada netha tillbaka igen.

3 kommentarer:

 1. Snäckan,ibland får man ha dåliga dagar och att "gnälla av sig" på bloggen är ju så bra,för då slipper familjen ta det oftast,hehe!

  Verkar ej vara ngn höjdardag för dig direkt,hoppas den blivit bättre och att kvällen blir jättemysig!:)

  Många många kramar om!

  SvaraRadera
 2. En varm kram studsar in till dej med raketfart!

  Ja, man är konstigt nog slut efter helgen, tror det är då man får hjälpp och vill hinna så mycket som möjligt istället för att njuta av varandra. Man är väl lite som man vart. :big grin:

  Här var det järnet med och nog var jag sliten i natt på jobbet. Fast som du säger så försöker jag med tänka positivt, jag dras ner sååå fort annars och blir en stor pessimist.

  Kramar om igen!

  SvaraRadera
 3. Många kramar till dig! Självklart ska man gnälla av sig lite, brukar hjälpa åtminstone lite för stunden.

  När det gäller pyssleriet tycker jag att du ska strunta i vad andra tycker. Gör det du tycker om och så kan jag tillägga att jag gillar det jättemycket och du glädjer mig ofta med dina alster!

  kram Annika

  SvaraRadera