10 september 2006

En ny vecka på G.


Egentligen gillar jag inte söndagar, de är sista dagen man är ledig, sen har man en hel vecka framför sig med jobb. Ungarna suckar och gubben likaså.
Men nu när jag är sjuksrkiven så tycker jag faktiskt om söndagar, för då vet jag att jag får vara ifred några timmar varje dag, och göra allt i min takt, inga krav, ingen stress. Förutom på mornar då förstås, de går väl aldrig att komma ifrån med barn och skoltider i huset.
Men idag inser jag att barnen nog får vara hemma ett par dagar till, de hostar, och har ont i halsen med feber, och lillebror har inte någon energi till någon, han är bara ledsen och vill inte äta. Då kan man ju inte skicka iväg killen, han får stanna hemma ett par dagar och hämta krafter.
Idag har jag tvättat, 12 maskiner, jag är så tacksam att vi har 2 maskiner vid sådana här tillfällen. Men i helgen så har alla garderober röjts, alla rum har städat och när storflickan städade upp allt från golvet, fyllde hon 2 stora tvättkorgar själv, sen kom fästmannen hennes med en massa tvätt med sen har jag ju 3 mindre som också skitar ner en del, sen bytte alla lakan på en gång av någon konstig anledning.
Vi har också idag packat ner vår stora pool som är på 31000 liter, den är stor otymplig, sen skall den ju vara torr när man packar in den, så det kräver hela familjen, en massa handdukar och en hel del energi, men nu är den äntligen inne. Men tänk va kuligt vi har haft i den under denna varma sommar minsann.
Till slut skall jag visa några alster jag har gjort de sista dagarna.
Först kommer mitt favorit kort, om man nu får ha det när man har gjort kortet själv. Jag bara älskar det paret och dess varma blick. Fiskarna är hänglars, målat bakgrund och sedan lite acrylfärg på och stämplat med acrylen med.
Kort nummer 2 är Cherry Pie stämplar på målad bakgrund.
Kort nummer 3 är målad bakgrund och cherry pie stämplar samt en utskuren flicka målad av Renoir.
Sista kortet är Renoirs hustru målat av honom själv, samt en lite fjäril av en liten Primablomma.
Ha en bra början på veckan.


5 kommentarer:

 1. 12 maskiner tvätt! Vilken dröm att få undan så mycket på en dag! Fast jobbigt förstås... ;-)
  Dina kort är så fina som vanligt! :-) Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbara kort vännen!!!

  Jag roade mig med våra garderober och bädda rent i fredags. Det har varit så ljuvligt väder nu några dagar så jag har tvättat alla lakan mm och fått det torrt så nu är tvätthögen tom... nåja, för någon timme i alla fall. ;)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kort längst ner!!
  :)

  Hoppas ni piggar på er snabbt (barnen) och speciellt lillebror som inte vill äta.

  Här är jag snorig och har huvudvärk - spänningar som släpper nu kanske??
  Visst tusan är mattan fin . min favorit av allt i hemmet. :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hoppas barnen snart är friska så du kan stämpla igen!! Det där kortet med krackelerad bakgrund - det är UNDERBART !!!
  Men du...jag kan förstå att man kan hinna tvätta 12 maskiner på en dag. Men HUR hinner du få allt torrt???
  *kramis*

  SvaraRadera
 5. Jag som "gnäller" över våra "få" tvättmaskinshögar :))) 12 st *PHU*

  Jätte snygga kort vännen!!! Håller med dig att "fisk" kortet är en favorit. Gillar även de röda, snyggt!

  Hoppas alla kryar på sig!!!

  STOR KRAM från Eva

  SvaraRadera