20 juni 2006

Jag bara avskyr....
........ mitt hem när jag inte har ordning.
Nu håller vi på och byter köksinredning och allt får ju ske på helgerna när gubben min är ledig. Men han åker ju till jobbet under veckan och tänker ju inte på hur det är när det är ett kaos.


Jag går hemma med barnen på sommarlov och får faktiskt panik, när jag inte har någon bänk att jobba vid, eller kliva över verktyg, material, eller har halva hushållet nedpackat i vardagsrummet så det är sååååå stökigt även där.


Med min lilla vidbrända hjärna så ser jag inte charmen med ett nytt kök just nu, jag ser bara kaos och blir stressad.


Så all energi är borta, ingen fantasi så inget pyssel blir gjort, usch vad jag känner mig tråkig.


Men en dag skall jag väl få jobba i mitt nya kök, luckorna och bänkarna kommer ju inte förrän om 6 veckor så nog skall det vara jobbigt ett tag till.


Men jag skall inte klaga, jag vet. Gubben kan ju inte hjälpa det han jobbar ju hela dagarna och orkar ju inget efter det, jag själv har ju min värk och energilösa hjärna. Kanske vi skulle planerat köksbytet lite annorlunda, men troligtvis, hur man än gör så blir det jobbigt.


Men jag skall väl se det som att vad gör flera veckors kaos när man får ett nytt fint kök som man kan leva i i flera år.
Det är ju faktiskt så att jag längtat efter ett nytt kök sen vi flyttade in här, och nu har äntligen tiden kommit, så jag måste börja njuta av att tiden är inne.


Så idag visar jag lite alster som jag gjorde för ett par veckor sedan. Först och sist kort 15x15, i mitten 2 ATC.

1 kommentar:

 1. ajdå,ej kul med sån röra...
  Här är det renovering jämt och har varit i 3 år konstant,burr!
  Men just köket är ju faktiskt husets viktigaste rum anser jag!
  Hoppas mannen fin ordnar det snart!:)

  många kramar

  SvaraRadera