07 maj 2006

Påta, påta, påta!


Idag kände jag mig rätt OK i leder och kropp i morse, så då gäller det att passa på. Så idag har jag planterat och återigen planterat. Vart 2 vändor på platskolan och köpt gödsel och jord, men oj vad fint det blir och oj vad ont jag har nu. Men det var det värt, nu har jag inte så mycket kvar.


Tack alla gulliga kvinnor som finns därute som kommenterar mina alster. Just nu har jag befunnit mig i en ny tid av lust, jag har verkligen börjat lämna det vanliga stuket och ge mig ut med mer färger och penseldrag. Jag känner att det är såå otroligt skojsigt att hålla på just nu, så det är ju bäst att passa på. Men med alla positiva mail och kommentarer så gör ju det att jag känner det ännu roligare att hålla på.
Imorgon är det en ny vecka och nya möjligheter.


Nu skall barnen skrubbas och bli rena, det är härligt att se deras ystra lek ute i trädgården, allt är nytt och positivt. Idag ville lillsonen åka och bada, men jag trodde nog att det var lite för kallt. :-) Fniss, för 2 veckor sedan gick jag i vinterrock, idag satt jag i bilen och svettades med alla fönster öppna.


Ha en bra början på veckan.
Kramis netha

3 kommentarer:

 1. Det blir bara finare o finare saker du gör. Och vilka maffiga färger, tror minsann fru netha gillar rött ;)UNDERBARA !!
  Kärlekens färg, kanske sovrummet är färdigt nu ? *fniss*
  Kram på dig !!!

  SvaraRadera
 2. Jätte vackert!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. WOW vad du är kreativ, kanonfina alster!
  Sitt nu inte inne utan gå ut i det fina vädret och njut :-)

  Kram

  SvaraRadera