14 april 2006

Långa fredagen!Långfredag!

När jag var lite så var detta verkligen den längsta dagen på året. Sorgemusik på radio, alla äldre gick omkring i svarta kläder. Man fick definitivt inte göra ett dyft, inte ens leka. Utan dagen skulle vara lugn och sorgsen och ge tid för eftertanke.

Idag har dagen varit bättre, fortvarande förkyld och mycket värk men snart hoppas jag att jag skall må bättre.

Jag håller på att städa mitt pysselrum, ojojoj vad jag har sorterat och ändrat, men nu börjar det arta sig. Jag älskar ju att sitta i vardagsrummet och måla, för det är så soligt och ljust, kontoret mitt ligger åt norr så det är såå mycket mörkare, så nu har jag gjort påskfint efter mig där med. Menmen, jag får väl fortsätta att ta ut målargrejorna dit efter påsk. J Nu har jag snart bara alla papper att sortera, hur gör ni där, färgvis, eller märkesvis eller finns det någon annan variant som är bättre. Och sen till slut så skall jag också sortera alla mina EZ-monterade stämplar. Måste komma på ett sätt att ha dem i pärmar i stället för i CD-fodral. Skall försöka finna en lösning.

Kanske man skulle gå tillbaka som det var förr, tänk då hade jag aldrig fått städa mitt rum en långfredag. Vilken skön dag det skulle vara egentligen, fast det tyckte jag inte då men nu skulle jag uppskatta en sådan dag.

Det enda som är som förr är att vi åt fisk idag. J Jag är ju ingen fiskälskare, men nog slank den ner alltid.

Hoppas Ni alla har en fin och skön påsk!

1 kommentar:

  1. En liten hälsning och ett stort HEJ från en medbloggare ;)

    Ha en fortsatt skön Påskhelg!

    // Jenny

    SvaraRadera