28 april 2006

Dagen efter!


Ojoj, sicken dag, en av de bättre faktiskt.
Morgonen börjar med att familjen kommer in med en massa sång och paket. Massa fina saker fick jag.
Sen ringde det många gulliga samtal som alla grattade mig. Min lillebror sjöng i ensam majestät för mig, vem behöver Il Divo, jag har en lillebror, och vet ni vad, han sjunger faktiskt riktigt bra och har en enorm röstvolym.
Börja sjung, lillebror, så vi alla får njuta av din stämma!
Sen kom det en massa roig post, först en massa brev med små roligheter från pysselvänner runt om i världen och rätt många i Sverige med. Sen kom det en jättesöt ljuslyckta från min gullevän Mindi, samt en tub med "hetta", servetter och en jättesöt liten älva, från min mentor och vän Cloudberrie.
Sen fick jag en massa mail under dagen.
Sen kom gubben min hem vid 4-tiden och då åkte vi inte till Göteborg för att äta spare ribs på Hard Rock café, finns bara ett ord att säga, mums!
Sen sa vi att vi tar en kopp caffelatte på "Ljungans", stället där allt innefolk och jag satt för en 30 års sedan, Fniss, de satt kvar för nu var alla i lokalen runt 50 och uppåt. :-) Hihi, vad jag fnissa och skratta, sicka typer, de hade bara åldrats, och jag troligtvis med. :-)
Sen flanerade vi ner till Skandinavium och avnjöt en konsert med Il Divo.
Konserten började med att Hayley Westenra från Nya Zeeland började sjunga, och vilken röst, så vacker. Och denna röst sjöng "Amazing grace" så hjärtat smalt.
Sen kom då dessa fyra vackra män i Armani kostymer, ojojoj så vackra de var och sicka röster. När spanjacken tog i så reste sig håret på armarna, och när de allihopa tog i låtarnas cresendo, då reste sig allt hår. :-) Ljudet var inte det bästa, mellanpratet lite barnsligt och löjligt, men rösterna och musiken gick hem hos mig i varje fall.
Så kom jag sen hem, och där kommer min största flicka som är hemma och sitter barnvakt åt de mindre, och så få jag en massa fler paket.
Ojojojoj sicken underbar dag jag har haft.
Imorgon åker vi till Danmark några dagar så hörs om ett par dagar.

Dagens ord:

Gårdagen är historia

Morgondagen en överaskning

Dagen idag en gåva!


kram i massor
netha

4 kommentarer:

 1. Ååå vad myssigt och trevlig du verkar ha haft det på din stora dag.. Det är dig väl för unt..
  Vad kul att bli så uppvaktad av alla nära och kära..
  Il Divo , ska vara ärlig , dom har jag faktiskt aldrig hört talas om.. Kanske ska leta rätt på något och se vad det är för några.. Men kul att du hade trevligt på scandinavium också..
  Ha det så trevligt i Danmark och ta väl hand om dig..
  Kramis Camilla

  SvaraRadera
 2. Å vad GLAD jag blir att du fick en sån fin dag min vän!!! Du är så väl värd att få en sån dag du goa och underbara kvinna med ett hjärta av guld!
  Hoppas du får en mysig Danmarks weekend.
  Sköt om dej & njut av nuet!
  Stor kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar födelsedag du hade!!
  Ha en fin helg också.

  Kram
  Cia

  SvaraRadera
 4. Vad härliga dagar du har och har framför dig! Det är förhoppnings vis lika fint väder i Danmark som här i Småland :)... Så glad för din skull och att allt blev så bra :).Än en gång G R A T T I S!

  SvaraRadera